Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tandemový paragliding let

10. 1. 2011

 Paragliding outdoorový sport s příchutí adrenalinu, mnohakilometrový přelet na padákovémparagliding.jpg kluzáku spolehlivě zažene pocit zoufalství z dopolední nudy ve škole či v práci. Na padákovém kluzáku máte možnost opravdového splynutí s přírodou. S padákovým kluzákem lze šokovat živočichy v prostředí, které dosud považovali za své nenarušitelné království. 


Co Vás čeká: Standardní doba letu je 10 – 15 minut. Spolu s dopravou na start a přípravou k letu včetně krátké instruktáže trvá celá akce přibližně 60 minut. Na místě (podle aktuálních termických podmínek) lze přiobjednat termický let, tj. let s převýšením alespoň 200 m nad výšku startu v trvání min. 25 minut. 

Doporučená výbava: pevná kotníková obuv (např. trekkingová nebo jiná turistická), teplejší oblečení (dlouhé nohavice a rukávy - nahoře to fouká). Pokud fotografujete, doporučujeme aparát s sebou, za letu pořídíte nezapomenutelné snímky... :-) Nic víc nepotřebujete, vše ostatní včetně krátké instruktáže před samotným letem zajistí instruktor. 

Počasí: Paragliding je zcela závislý na počasí, termín se tedy bude upravovat dle počasí. 

Doba trvání: 1 hodina 



2 400 Kč